PRODUKTER TIL DIG

         
   

ALTID HURTIG LEVERING. 

 
     
 

Alle varer sendes indenfor to dage fra vi modtager din ordre.

 
     
     
   

ER DU I TVIVL? KONTAKT MIG.

 
     
 

29 24 23 62 eller send en mail

 
 

Om Gå godt og Bare Fødder

Jeg giver dig meget mere end bare fodpleje
For 22 år siden tog jeg en beslutning. Jeg ville uddanne mig til fodterapeut og gennem min behandling først og fremmest skabe velvære gennem sunde og bløde fødder. Det mål har jeg nået, og i dag har jeg min klink på 19. år i hjertet af København, hvor jeg ugen igennem giver mange en tiltrængt pause med en lækker og professionel fodbehandling. Klinikken kan også tilbyde Laserterapi og sene åbningstider.

 

Jeg har den faglige ekspertise, der skal til
Det er vigtigt for mig at give en professionel behandling. Jeg har igennem en årrække dygtiggjort mig og samlet erfaring blandt andet i De Gamles By, på Rigshospitalet og Bispebjerg Hospital. Her har jeg arbejdet med psykisk syge, alkoholikere, demente, udført akutte behandlinger og sårbeskæringer samt behandlet både personale og pårørende.

I dag holder jeg min faglige viden ved lige, ved løbende at deltage i faglige arrangementer og kurser, så du hos mig er sikker på at få den bedste og mest nutidige behandling. Se Laser Terapibehandling

 

Jeg lærer dig det, der ved virker
Mit job er, udover at give dig den fodbehandling, du er kommet for, at vise dig, hvordan du kan følge de gode resultater op hjemme hos dig selv. Derfor indeholder en behandling altid gode råd og vejledning f.eks. om skokøb, aflastende indlæg, de bedste produkter til netop dine fødder. En feedback fra mange af mine kunder går netop på dette - at de råd, jeg giver, er til at forstå og lette at følge hjemme. En feedback jeg selvfølgelig er stolt af og meget glad for.

 

Jeg har samlet de bedste produkter til dig
Mange kunder har haft et ønske om at købe klinikprodukterne med hjem, fordi de har oplevet den forskel, de gør. Det ønske har jeg imødekommet ved at lave webshoppen, som du også finder her på siden. Så du i ro og mag kan læse om de forskellige produkter og afhente i klinikken eller få bragt af PostDanmark

Her har jeg samlet alle de bedste produkter til dig. Produkter, jeg først har testet her i klinikken, så jeg ved, de virker. Du finder både de professionelle produkter til problemfødderne, men også produkterne til ren velvære og luksus. Husk også at du her på siden kan stille spørgsmål  så du er sikker på at købe de rigtige produkter til netop dine fødder. 

Hold øje med shoppen – der er løbende nye produkter, gode tilbud og masser af gaveideer.
jeg glæder mig til at se dig -  i klinikken, på Gå Godt & Bare Fødder og i webshoppen.


De bedste hilsner
Statsaut. fodterapeut
Connie Roskjær

© copyright 2015. Barefoedder.dk v. Connie Roskjær.