LÆS MERE HER

PRODUKTER TIL DIG

Nedgroede negle

Som statsautoriseret fodterapeut er vi uddannet i og har stor erfaring i bøjlebehandling af nedgroede negle.

Nedgroede negle kan være meget smertefuldt, og opstår når neglens sider vokser ned i huden. Herved dannes hård hud, ligtorne og nogen gange ligefrem sår. Det giver både ømhed og smerter og kan også føre til betændelse.

 

Bøjlebehandling på klinikken
Kompositbøjle
: En kompositbøjle er det nyeste inden for bøjler, den er hurtig, smertefri, holdbar og kan bruges selv på de små negle. Det er en 2 komponent plastmasse der rulles på i en tynd strimmel, derefter hærder man materialet med Blue Light.

Du har måske prøvet det hos tandlægen med en af plastfyldningerne på dine tænder. Fordelen ved denne bøjle er at den ikke skal side i spænd i den ømme neglefals. Det er et super spændende produkt.

Metalbøjle: En god behandling, der øjeblikkelig tager ømheden, er at få fremstillet en lille bøjle lavet af metaltråd. Bøjlen laves så den passer perfekt til den pågældende negl og sidder, så den med et lille træk løfter neglesiderne fri af det ømme sted. Bøjlen sættes fast med lim og skal blive på, indtil neglen er vokset og har fået sin naturlige form igen.  Du vil ikke mærke bøjlen i dagligdagen og selve behandlingen er også smertefri.

 

Få fat på årsagerne
Samtidig med bøjlebehandlingen finder vi sammen ud af årsagen (hyppigst forkert fodtøj og/eller forkert negleklipning) og du får vejledning i, hvad du selv kan gøre for at undgå flere nedgroede negle.

© copyright 2015. Barefoedder.dk v. Connie Roskjær.