LÆS MERE HER

PRODUKTER TIL DIG

Eksemhud

Når man har eksem udtørres hudens hornlag, og der opstår skældannelse og sprækker. Det gælder overalt på kroppen og således også på fødderne.

Brug fugtighedscreme dagligt
Hornlaget består overvejende af vand og forskellige fedtstoffer, og hudens fugtighed kan derfor ofte genopbygges ved at anvende en fugtighedscreme. Det er vigtigt, at fugtighedscremen har et stort indhold af fedtstof, da de er mere effektive til eksembehandling end cremer med lavt fedtindhold.

 

Pas på parfume og konserveringsmiddel
Det er også vigtigt, at du vælger en creme, som du synes er behagelig at påføre huden. Så er det lettere at huske at brug den.. Vælg altid en fugtighedscreme uden parfume for at undgå at udvikle allergi.

Næsten alle cremer/salver indeholder konserveringsmidler, for at de ikke skal blive forurenede af bakterier eller svampe. Har du allergi over for et konserveringsmiddel, er det meget vigtigt at sikre sig, at cremen ikke indeholder netop dette konserveringsmiddel.

 

Tal med din læge
Fugtighedscreme er en vigtig del af behandlingen af eksem, og selv om fugtighedscremer ikke er receptpligtige, er det alligevel en god ide at diskutere med din (hud)læge hvilken fugtighedscreme, du skal anvende i tilfælde af voldsom eksem.

Anbefalede produkter fra shoppen

© copyright 2015. Barefoedder.dk v. Connie Roskjær.